Racer cykler fra Trek

Trek - verdens bedste racer cykler

Trek er verdens bedste cykler – så kort kan det siges.

Det er ikke bare et navn, men et begreb der udelukkende rummer positive værdier og kvalitet af højeste klasse. 

Treks udviklingsafdeling er førende i verden og er fokuseret på, at gøre hver eneste Trek cykel til den absolut bedste. En Trek cykel er nemlig ikke bare en cykel. Det er et håndbygget kvalitetsprodukt, der er forfinet ned til mindste detalje, så du altid er garanteret den bedst køreoplevelse. 

Trek er cykler til alle behov, både til den professionelle og den glade amatør. De velkendte og innovative løsninger findes nemlig ikke kun på de dyreste Trek cykler. Derimod har hver eneste model masser af detaljer og funktioner, der forbedrer enhver cykeltur og får dig til at føle dig som en professionel. 


Trek Landevejscykler

Trek Performance Road kombinerer innovative materialer og byggeteknikker med specifikationer på højeste niveau. Det betyder, at du kan præstere på topniveau på alt mellem grus og landevej og altid kan være sikker på, at kvaliteten er i top. 
 Larsson Cykler forhandler tre typer cykler indenfor Trek Performance Road-serien: Émonda, Madone og Domane

Alle tre cykler er i den bedste Trek-kvalitet og hører derfor også til blandt nogle af verdens bedste cykler. 

Hver eneste detalje i Émonda serien, lige fra stelkonstruktionen til de enkelte komponenter, tjener ét ambitiøst mål, nemlig at skabe verdens letteste sortiment af serieproducerede landevejscykler nogensinde. 
Madone er en cykelklasse helt for sig selv. Den er hurtig, let, elegant og designet til fart og gode køreegenskaber. Af alle landevejscykler i verden er det kun Madone, der på fineste vis forener treenigheden avanceret aerodynamik, suveræn kørekvalitet og uset integration.   
Med Domane er du sikker på en cykel, der både er let og hurtig. Det mest værdifulde ved denne cykel er den vibrationsdæmpende IsoSpeed-teknologi, der gør at du selv kan finjustere, hvor eftergivende cykelstellet skal være. Domane er en af de bedst sælgende landevejsmodeller nogensinde, og en fantastisk god cykel, der kan justeres efter dine behov.  

Larsson cykler Officiel Trek forhandler

Vi giver den bedste garanti og service!

Luk menu
0
×
×

Kurv