fbpx

Om Larsson Cykler

Maribos nye cykelbutik, Larsson Cykler, ligger i Lollands Centret.

Vi tilbyder cykler til alle behov – Racercykler, El-cykler, City Bikes, Mountain Bikes mv. Vi forhandler alle cykler inden for Gazelle,  Principia, Raleigh, CenturionEbsenWinther, Cube og Cannondale. Dog lagerføres ikke alle modeller. Men kan hjemtages på kort tid.

Man går aldrig ned på udstyr, når det vedrører éns cykel! Vi har en bred vifte af tilbehør – alt fra cykellåse til cykeltøj og cykelbriller. Se et udsnit af vores tilbehør. Vi står naturligvis inde for kvaliteten af alt vores tilbehør.

Alle vores cykler samt reparationer er af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Derudover får du altid god service hos Larsson Cykler.

Kvalitet er vejen frem

Sideløbende med salg af cykler og tilbehør foretager vi naturligvis også alverdens reparationer af cykler på værkstedet. Vi bestræber os på at reparere cykler således, at cyklen er klar dagen efter indlevering. Du har i mellemtiden mulighed for at låne en cykel, så du fortsat kan benytte dit foretrukne transportmiddel. Bemærk at cykelmærke ingen rolle spiller – vi reparerer alle cykler uanset mærke. Vi tilbyder at hente din cykel, reparere den og levere den tilbage til din adresse. Læs mere om dette under værksted.